'Brandnewoman' - verwendag

Ook in 2020 opnieuw een Brandnewoman Verwendag ! De eerstvolgende Verwendag zal plaatsvinden op vrijdag 6 november, en Ú kunt hiervoor een kandidate opgeven. 

Dit initiatief is bedoeld voor vrouwen die niet aan zichzelf toekomen, door wat voor omstandigheden dan ook, vrouwen die altijd voor een ander klaar staan, vrouwen die in een benarde situatie terecht zijn gekomen en zichzelf (moeten) overslaan. Vrouwen die de laatste tijd iets teveel voor hun kiezen hebben gekregen. Er zijn veel situaties te bedenken waarbij een vrouw zichzelf op de achtergrond plaatst. 

Voor die vrouw is het bedoeld. Zij kan in aanmerking komen voor een `Brandnewoman`-verwendag. De dame in kwestie dient woonachtig te zijn in Mierlo, Mierlo-Hout of Brandevoort.

Kent U iemand in Uw omgeving, buurvrouw, zus, nicht, moeder, oma, vriendin of collega, woonachtig in Mierlo, Mierlo-Hout of Brandevoort die voldoet aan de eerdergenoemde criteria, geef haar dan op. 

Vermeld de reden waarom Ú denkt dat zij hiervoor in aanmerking komt. Van de aangever/geefster wordt verwacht dat hij/zij de “Brandnewoman” ’s-ochtends om 09.30 uur brengt en ’s-middags vanaf 16:00 uur weer aanwezig is om de ‘Brandnewoman’ te adviseren bij het uitzoeken van een nieuwe outfit.

Opgeven kan schriftelijk via het volgende e-mailadres: boutique4more@live.nl. De betrokken ondernemers staan garant voor een fantastische Verwendag!

kunt de kandidate opgeven tot en met woensdag 28 oktober.
Kent U zo iemand, is er iemand in Úw nabije omgeving die wel ‘ns extra verwend mag worden? Geef haar dan op voor deze ‘Bandnewoman’-verwendag! 

Deelnemende ondernemers/winkeliers:

  • Praktijk KI-MA
  • Schoonheidssalon Inessensa
  • Seringe - bloemen en meer

Boutique4More.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.