Brandnewoman Verwendag mei 2017

Liesbeth van der Borst werd door haar dochter Jony Roeffen aangemeld voor de Brandnewoman Verwendag.

Op vrijdagochtend 27 mei brengt Jony haar moeder binnen bij Boutique4more, beduusd is ze, van slag zelfs.

“Oh”, zegt Liesbeth, “dat mijn dochter dat voor me doet…”

Ja geweldig Liesbeth, erg lief, maar uit het verhaal dat Jony instuurde bleek wel dat je het echt dubbel en dwars verdient om verwend te worden.

“Ja maar mijn dochter verdient het nog meer dan ik”.

En dat hadden wij ook al door. Maar moeder is vandaag de Brandnewoman kandidate. Nadat iedereen op z’n gemak is gesteld maakt Ingrid van Fotostudio Joy enkele foto’s. Liesbeth gaat mee met Saskia van Nagelstudio De Veste om haar handen lekker te laten verwennen. In vogelvlucht wordt het dagprogramma afgewerkt.

Een heerlijke massage bij Praktijk KI-MA van Hella. Nou daar had Liesbeth wel oren naar. Het deed haar zichtbaar goed.

Lekker lunchen bij Villa Vesper waar ze vanwege het warme weer voor een gezonde salade koos. Naar de schoonheidsspecialiste, Meggy van Inessensa. Ohhh mooi Liesbeth zo’n natuurlijke make-up.

Dan belt Petra van Kapsalon De Veste. De planning gaat iets uitlopen want Liesbeth wil àlles. Als zij dat wil passen wij ons aan, doen!

Op een na laatste station, Boutique4more. Het leek wel turbo-shoppen want ze slaagde binnen de kortste keren: een broek, een zonnige top en voor de wat minder warme dagen daar een vest bij.

Jumbo Brandevoort bezorgt haar nog een overvolle tas met boodschappen. Een rol toiletpapier wordt er al snel uitgetrokken om de traantjes op te drogen.

Ondertussen heeft het Brandnewoman team op de achtergrond kort overleg. Ja, Jony zou het zo verdienen om ook verwend te worden. We gaan het doen, een mini-verwendag voor haar. Omdat zij over 2 weken aan zware behandelingen gaat beginnen besluiten we het op korte termijn te doen. Dat blijkt voor mama wel het grootste cadeau, dat ook haar dochter ‘ns verwend gaat worden. Er wordt gretig gebruik gemaakt van de toiletrol en ze kunnen samen hun geluk niet op.

Ingrid neemt ze beide nog mee naar buiten voor de laatste fotosessie. Lekker eten bij Cafetaria Brandevoort en de dag zit er op.

Jet brengt hen later nog een mooi boeket bloemen van Seringe en neemt afscheid. Tot dinsdag dames, en vanavond vroeg naar bed. Ze waren beide doodmoe van zoveel indrukken en zoveel emoties.

Op zaterdag 27 mei ontvangen we een triest bericht. De 14-jarige zoon van Ingrid Thoonen, onze vaste fotografe, is tijdens een noodlottig ongeval met een jetski om het leven gekomen.

Als aan de grond genageld, het whatsapp bericht keer op keer gelezen te hebben, brengt Jet de teamleden op de hoogte. We zijn het er meteen over eens, de mini-verwendag voor Jony laten we doorgaan. Gezien haar medische traject willen we niet wachten. Het hele team verkeert in shock, gisteren nog zo’n prachtige verwendag mogen doen met z’n allen en nu dit intrieste afscheid.

Dinsdag 30 mei.

De mini-verwendag voor Jony begint bij Hella op de massagetafel. Deze ontspanning (terwijl zich over geven niet zo haar ‘ding’ is) doet haar goed.

Naar Inessensa waar Meggy haar gezicht verzorgd en een mooie make-up aanbrengt. Lunchen bij Cafetaria Brandevoort en dan…. De kapper.

Nou daar mocht wel een stuk af en wat kleur in, zei ze zelf. Petra van Kapsalon De Veste heeft er weer iets moois van gemaakt. Wat stralende high lights en Jony straalt even hard mee.

Nog bij Boutique4more langs. Onder het toeziend oog van moeder Liesbeth zoekt ze een outfit uit: een comfortabele jogg jeans, een zomerse mouwloze top en net als mama, voor de koudere momenten een lekker vestje. De mini-verwendag zit er op.

Met de nodige emoties om alles wat heeft plaats gevonden en is gebeurd nemen we afscheid, Liesbeth en Jony heel veel succes en sterkte wensend met alles wat nog op hun pad gaat komen. Het was (weer) een eer voor het Brandnewoman team om dit te mogen doen, deze keer in 2-voud.

· Foto van mama Liesbeth is gemaakt door Ingrid Thoonen

· Foto van Jony is gemaakt met een mobiele telefoon

Deelnemende ondernemers/winkeliers:

Brandnewoman

Deel, mail of print deze paginaShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page